StartHundarKatterAkvarierSmådjurTerrarierFåglar


Senast inloggade
Biewerterrier
Yny
Bojan
Lyrik
Majvor
Matryd
Neek
Lassebi
Runehamm
Fabricio
Rhema
Rob
Rosita
Cg
Loach
Jojjelundstedt
Smmsson
Mto49
Paddans
Matejanna
Innehåll - Start
Vad är ZooKoll?
Bli medlem
Sök medlemmar
Kalender
Prylmarknad
Statomaten
Om cookies
Kontakt
ZooKoll som startsida

Logga in
Anv.namn
Lösenord
Kom ihåg mig 

  Glömt ditt lösenord?

Presentation av Devonrex


Senast inloggad
2012-05-20 18:56

Devonrex i forumet

Inlägg: 2
Diskussioner: 2

Medlem sedan
2012-05-18

Senast ändrad
2012-05-18

Född
1966-06-03

Hane eller hona
Tjej

Stad / ort
Stockholm

Civil status
Gift

Mina intresseområden
klicka på en ikon för mer info
Mitt akvarieintresse
Med i akv.förening Nej

Främst intresserad av inom akvariehobbyn


Om ditt / dina akvarier


Arter du odlar / odlat


Mitt hundintresse
Medlem i hundklubb Nej

Främst intresserad av inom hundområdet


Om din / dina hund(ar)


Det bästa med att ha hund är


Mitt terrarieintresse
Med i förening Nej

Främst intresserad av inom terrarieområdet


Om din / dina djur


Det bästa med att ha terrarium är


Mitt kattintresse
Medlem i kattklubb Nej

Främst intresserad av inom kattområdet


Om din / dina katt(er)


Det bästa med att ha katt är


Mitt fågelintresse
Medlem i fågelklubb Nej

Främst intresserad av inom fågelområdet


Om din / dina fåglar


Det bästa med att ha pippi är


Mitt smådjursintresse
Med i smådjursklubb Nej

Främst intresserad av inom smådjursområdet


Om din / dina djur


Det bästa med att ha smådjur ärKattmamma

För några månader sedan hade jag två vackra små kattbebisar, ja kanske inte så små, de var 15 resp. 16 år gamla, så de hade fyllt "moppe".
En av dem en otroligt aktiv liten burmablandning, vår lilla "dampsork" fick fel på sköldkörteln och vi hade så klart inte någon försäkring, de var ju innekatter, och med så gamla katter har försäkringar en tendens att bli dyra. Men, man kan ju inte ge upp om sin bebis, så vi betalade snällt vad behandlingen med radioaktivt jod kostade ca. 30 000 alles totales och vår lilla "dampsork" kom hem och var fortfarande lika hyperaktiv. Hon åt som ett lejon och stökade runt som hon alltid gjort och alla prover visade på att behandlingen var lyckad. Men så, några månader senare så började hon kräkas och vi åkte in med henne igen, vilt majouande, veterinär är något hon hatat. Då visade det sig att hon hade cancer, och med en så gammal katt, var rådet att vi tog hem henne och hon fick leva ut sitt liv. Det gjorde hon också, men den 26 januari blev det stopp då hade hon inte ätit på två dagar och vi fick helt enkelt inse att det var slut och att vi måste åka. Det var det tyngsta beslutet i vårt liv, att låta avliva vår bebis, och vad hade vi inte gett för att en veterinär skulle ha kommit hem till oss då och hon hade sluppit att fraktas i en taxi till ett ställe hon hatade. Tre månader sedan fick vi hem en vacker liten urna som står på hennes favorit sovplats i hyllan, omgiven av fotografier på henne. Vår så saknade lilla bebis!
Nu har vi endast en liten kattbebis och hon är inte glad åt att vara ensam katt, lyckligtvis kan min man arbeta hemma rätt mycket och hålla henne sällskap, men vi vill gärna ha tillökning.
Min kvarvarande bebis, är en liten soffkudde, hon är lat och rätt rund om magen.
Hon gillar god mat och dissar alla leksaker vi kommer med, i hennes drömmar ingår massor av gosande och att ligga och sova på alla sköna ställen och matas med köttbitar i rätt storlek. Leksakerna kan vi behålla. Hon har p.g.a. sin rondör och ålder fått lite problem med att hoppa, så nu är hela lägenheten full med "hopphjälpmedel" i form av lådor i olika höjder som gör det lättare att ta sig upp på bord och soffor. Vad min lilla bebis vill ha är en kompis och då är tanken att vi ska ta in två kattungar för att då min bebis är 16 år så har vi inte så stort hopp om att hon kommer att finnas med oss så väldigt många år till och vi vill inte låten en katt bli kompislös igen.
I våra drömmar är dessa kattungar också av rasen Devon Rex, just för att de ser så coola ut och de är vad vi läst sociala och rätt busiga, vilket vi gillar. Dock är de i en prisklass vi inte kan klara, så de kattungar vi kommer att köpa kommer troligen att vara vanliga katter, som är lika söta och vi kommer att älska dem. Men som sagt drömmen vore två Rex bebisar!


Allmänt om Devonrex

Sysselsättning


Övriga intressen

Dela på...


© 1998 - 2018 ZooKoll