StartHundarKatterAkvarierSmådjurTerrarierFåglar


Senast inloggade
Bojan
Yny
Lyrik
Majvor
Matryd
Neek
Lassebi
Runehamm
Fabricio
Rhema
Rob
Rosita
Cg
Loach
Jojjelundstedt
Smmsson
Mto49
Paddans
Matejanna
Berraberra
Innehåll - Katter
Forum - Katter
Kattraser
Prylmarknad - Katter
Artiklar - Katter
Medlemmars Bildarkiv
Medlemmars Bloggar
Medlemmars katter

Forum - Kategorier
Ang. ZooKoll
Nya besökare - Läs detta först!
Ang. KattGuiden
Kattrasrelaterade frågor
Skötsel och råd
Foder
Uppfostran / inlärning
Utställning
Kattungen
Avel / uppfödning
Sjukdomar
Klotterplanket
Platyyngel

Logga in
Anv.namn
Lösenord
Kom ihåg mig 

  Glömt ditt lösenord?

Du är ej inloggad och kan därför inte skicka inlägg
till forumet.
Visa

Orolig för min kisse :(
Inlägg 1 till 1 av totalt 1[till toppen]
2014-06-08 12:02
Moafasa


Ort: Uppsala
Antal inlägg: 1
Hej
Är ny här men de är för jag är orolig för min katt, han är cirka 4-5 år. Och på senaste tiden har han fått ett par fästingar och han tappar hår på dom ställena dom suttit på, men sen så nu för ett par dagar sen så luktade han illa i örat. Vi kollade örat och såg att de va som skorpor nästan de va obeskrivligt och längst in i örat va de som gult snor ungefär, som nån spottat en snorloska i örat på honom.
Så otäckt och han hade ont för de märktes när vi skulle kolla försiktigt i örat, men han har inte visat att han ha ont så utan de va när vi kolla.. Så vi tog honom till veterinären igår och han som inte är van att varken åka bil eller sitta i bur va ju helt hysterisk, veterinären hade aldrig skådat en katt riva upp sina klor så mycket som han gjorde och han fick lugnande osv för att få örat kollat.

Jag var inte med dit men min mamma berättade allt eftersom han e min och jag ville veta va som hände, eftersom när jag gick upp på mitt rum sen efter att kommit hem så låg han bara där.. Jag försökte få kontakt med honom men han va helt borta, jag satt mig en bit bort och han ställde sig upp och nästan vinglade in i mig .. De va hemskt att se eftersom han e min stora bebis kan man säga, och ja till saken. Veterinären visst inte vad han hade för fel, och de är nog de värsta jag vet att få höra.. För när han e så dålig så han e jätte smal, kräktes, och inte alls så aktiv och kontaktbar som han brukar så vet man inte vad man ska göra.. Tänk om han ger upp?? Han är ju inte alls gammal.. :/ tacksam för svar .. Om nån stött på något liknande
Inlägg 1 till 1 av totalt 1[till toppen]Dela på...


© 1998 - 2018 ZooKoll