StartHundarKatterAkvarierSmådjurTerrarierFåglar


Senast inloggade
Biewerterrier
Yny
Bojan
Lyrik
Majvor
Matryd
Neek
Lassebi
Runehamm
Fabricio
Rhema
Rob
Rosita
Cg
Loach
Jojjelundstedt
Smmsson
Mto49
Paddans
Matejanna
Innehåll - Katter
Forum - Katter
Kattraser
Prylmarknad - Katter
Artiklar - Katter
Medlemmars Bildarkiv
Medlemmars Bloggar
Medlemmars katter

Forum - Kategorier
Ang. ZooKoll
Nya besökare - Läs detta först!
Ang. KattGuiden
Kattrasrelaterade frågor
Skötsel och råd
Foder
Uppfostran / inlärning
Utställning
Kattungen
Avel / uppfödning
Sjukdomar
Klotterplanket
Platyyngel

Logga in
Anv.namn
Lösenord
Kom ihåg mig 

  Glömt ditt lösenord?

Du är ej inloggad och kan därför inte skicka inlägg
till forumet.
Visa

Presentation
Inlägg 1 till 12 av totalt 12[till toppen]
2003-11-26 05:01
Tzon

Visa presentation av Tzon

Ort: Göteborg
Antal inlägg: 600
TzOn har 2 katter. Whizkey som e en bondkatt/N.skogkatt. Han e ca 18månader. Sambuca som är en Bonkatt/N.skogkatt/perser. ca 4 månader.

Vill bara tillägga att även om dom är fösäkrade lär du betalta röntgenplåten med tanke på att självrisken är 1200 kr,,,
2003-11-26 07:11
Cisco

Visa presentation av Cisco

Ort: Borås
Antal inlägg: 176
2 huskatter. En kille som heter Elton och är ca. 6 mån. och en tjej som heter Pucko, hon är 19 mån. Båda försäkrade/öronmärkta och snart kastrerade enligt önskemål ;o)
2003-11-28 15:24
Alva


Ort: Stockholm
Antal inlägg: 4
har en liten kattunge, alice, och hon är min första katt. hon är snart 5 månader... blandnig skogkatt/europé....
halvlånghårig svart liten busunge.... innekatt för hon vågar bara gå ner för trappan, sen blir det alldeles för läskigt, och sen vill jag helst ha min katt inne.
2004-01-03 12:50
Sion

Visa presentation av Sion

Ort: Göteborg
Antal inlägg: 9
Hej! Ja Jag har en katt men vi bor inte ihop sedan några år. Han Heter Morris är 13 år och bor hos mina föräldrar. Men han är min katt ändå. Mamma säger att han blir glad när jag kommer och det är nog sant han möter oftast upp mig och pratar lite. Det är en bondkatt (fader okänd)
2004-01-22 14:47
Polepositions


Ort:
Antal inlägg: 2
Jag heter Sandra, bor i Stockholm och har 2 norska skogkatter, Flingan snart 2 år och Miranda 4 månader. Har nyligen fått mitt stamnamn godkänt och Flingan väntar sin första kull om knappt 3 veckor. Vill någon se foton på mina katter eller läsa mer så kolla på min hemsida
2004-02-07 22:46
Cyanida


Ort: Bjuv
Antal inlägg: 141
Jag heter Pia, bor i Skåne med förnärvarande 6 katter. 3 st Maine Coons och 3 vanliga huskatter. Har haft katt sedan 90 och lär fortsätta med det i resten av mitt liv. Har fött upp några kullar Maine coon och några kullar huskatt har det blivit. Underbara djur med väldigt olika personligheter och många hyss.

Eftersom vi har akvarier har det även blivit en del ofrivilliga bad i dessa, då somliga katter älskar att ligga och sova eller titta på fiskar.

Ha det bra!
2004-02-21 20:26
Steph


Ort:
Antal inlägg: 1
Hej hej!Jag heter Stephanie och köpte under sommarlovet en mycket efterlängtad huskattunge, en hona. Har aldrig haft katt förut men många andra djur. Hade egentligen velat ha en Cornish Rex, letade i ett par år efter en men jag hittade ingen till ett pris som jag ville ha. Dem är dyra för någon som jag, som studerar =) Så det blev en Saga istället. =) Hon är vacc, id-märkt (och därmed reg i SKK) Hade tänkt att hon skulle vara innekatt, men det ville hon inte..Så hon går ut ett par gånger om dagen nu. Nu börjar ju det nalkas vår, så det blir väll kattungar va det lider. Men Saga är inte könsmogen än. Är väll bara en tidsfråga. Värst vad mycket det blev.. =) Ha det bra, mvh //Stephanie
2004-02-26 11:17
Pela


Ort: Kungälv
Antal inlägg: 23
Linus heter jag. Jag (eller kanske mest min fru) har hittills tre katter. Två är huskatter eller korsningar med okänd bakgrund på fyra och ett halvt år. Dom kommer från samma kull men honan är korthårig och strimmig och hanen är svart-vit halvlånghår. Tredje katten är en ragdollhane (kastrat) på två år. Och i mars kommer en ragdollflicka också. Släkten börjar skaka på huvudet åt alla våra djur :-)
2004-03-06 22:17
Nickan


Ort: Umeå
Antal inlägg: 21
Hej.. Jag heter Frida och är 29 år. Jag och min son Jonathan 2,5 år har tagit hand om en katt via en person som omplacerar katter. Det är en ung bondkatt som vi döpt till Klara och hon är den bästa katt vi kunde fått! Otroligt kelig, kastar sig på golvet när man kommer hem och ska bli kliad på magen. Är med oss hela tiden tom när sonen badar sitter hon på badkarskanten!
2004-11-20 20:00
Lenalf


Ort: Amsterdam
Antal inlägg: 4
Hej!

Jag heter Lena och bor sedan 2 år tillbaka i Amsterdam tillsammans med 3 svenskfödda hudkatter och Holländsk pojkvän.

Mina katter är Saga 6 år och hennes dotter Tessie 5 år. (Saga visade sig vara med kattungar när jag köpte henne av en mindre nogräknad kattägare. ) Sedan har vi Linus 4 år som är en helvit huskatt med lite drag av oriental.

Jag har en hemsida som ni gärna får besöka. Det är en s.k. MSN grupp där de som är medlemmar kan bidra aktivt med att skriva inlägg, lägga in sin foton, delta i diskussioner mm. Hit är alla som gillar katter hjärtligt välkomna!

Här är adressen:


Många katthälsningar från Lena i Amsterdam
2005-03-19 20:20
Maggis


Ort:
Antal inlägg: 6
Öronmärker eller cip-mätker man sina katter har man oftast 10% rabatt på försäkring. Agria har det i alla fall.
2008-10-21 22:33
Empalove


Ort:
Antal inlägg: 1
Hej..
Emelie heter jag.
Jag har sammanlagt 2 katter på 1 år bondkatt med fader okänd.
Dom är syskon och väldigt olika..
Min katt som heter tofssen är mycket flr och jaga *har hon varit sen kattunge* och väldigt busig och det är inte ofta hon ligger stilla i famnen. Hon sover inte på nätterna utan roar sog med att väcka mig. Men samtidigt är hon väldigt mammig mot mig och ska varea nära mig för det mesta.. vill inte jag går nånstans utan att ta med henne.
(jag räddade livet på henne som liten då dom andra kattungarna puttade bort henne från mamman så hon fick ingen mjölk)
Hennes syster är lat:P för det mesta ligger hon och myser när hon inte är elak till sin syster (vilket för det mesta börjar med att tofssen hoppar på henne) Hon är inte så mycket för och jaga utan är lugn och sover hos mej på kvällarna (vilket hon börjat med nu) Hon beter sig som om jag är hennes matte men det är min mamma som är det..

mamman till dessa två bussar är eller var en riktigt duktig jakt katt och det var min katt (men som tyvärr fick avlivas pga av många orsaker)
Hon kunde många tricks för jag fick henne som liten då lärde jag henne t.ex. kommandot kom hit och när jag vissla kom hon direkt:) jag hjälpte henne när hon fick första kullen och även när hon förlorade dom kattungarna.
Hon litade på mig och jag fanns alltid vid hennes sida.
Men inte när hon avlivades för jag visste inget:( annars hade jag funnits där för henne då med


Bifogad bild
Inlägg 1 till 12 av totalt 12[till toppen]Dela på...


© 1998 - 2018 ZooKoll