StartHundarKatterAkvarierSmådjurTerrarierFåglar


Senast inloggade
Biewerterrier
Yny
Bojan
Lyrik
Majvor
Matryd
Neek
Lassebi
Runehamm
Fabricio
Rhema
Rob
Rosita
Cg
Loach
Jojjelundstedt
Smmsson
Mto49
Paddans
Matejanna
Innehåll - Fåglar
Forum - Fåglar
Arter - Fåglar
Prylmarknad - Fåglar
Artiklar - Fåglar
Medlemmars Bildarkiv
Medlemmars Bloggar
Medlemmars fåglar

Art-/rasarkiv
Saknade bilder

Logga in
Anv.namn
Lösenord
Kom ihåg mig 

  Glömt ditt lösenord?

Papegojfåglar, Dvärgpapegojor
Agapornis taranta
Abessinsk dvärgpapegoja
Inskriven av Agadmin

Utskrift
ID-nr: 9Uppdaterad 2004-11-19 19:24
Informationsklass   
0

Bidra själv med information om arten
För tillfället finns ingen information inskriven om den här arten. Har du själv erfarenheter eller information om denna art är du varmt välkommen att skriva in det under "Kommentarer" här nedanför. Du måste vara inloggad som medlem för att kunna lämna dina kommentarer. Vi går kontinuerligt igenom innehållet i kommentarsdelen och flyttar in sådan information som passar in här.

Tack på förhand för din medverkan till att göra och ZooKoll ännu bättre!
Vikt
0.00 Kg och högre

Medlemmars kommentarer
Inskickat av Luckypox 2009-08-31 00:26
tarantan är den man kan se skillnad på hane och hona genom att hanen har röd hätta och honan är helgrön.De är tåligare än andra sorter för kyla och häckar på den kallare delen av året.Mycket tystlåtna i jämförelse med andra sorter. Tyvärr är dödligheten stor bland kullarna av okänd anledning,varav uppfödarna oftast tar ungarna och handmatar dom.Vad gäller för bilder?
Alla bilder måste vara tagna av dig själv. De flesta filformat går bra. Det bästa är om bilden är i orginalstorlek och inte förminskad eller komprimerad. När bilden tas med i Art-/Rasarkivet kommer den att göras i två storlekar med en tumnagel för snabbare laddning.

Ja, jag vill gärna bidra med bilder. Hur gör jag?
Maila dina bilder till info@zookoll.se gärna tillsammans med information om artens/rasens namn om du vet det. Ett annat sätt är att skicka ett Privat meddelande till Agadmin och berätta vad du har.

Hur presenteras jag som fotograf?
Alla bilder publiceras med information om fotografens namn vid såväl tumnagelbilderna som de stora bilderna. På de stora bilderna är dessutom ditt namn integrerat för att bättre skydda från oönskad spridning. Du kan också bifoga e-postadress och URL som presenteras i samma fönster som den stora bilden. Som företag kan du få en liten reklamplats ovanför dina bilder. Detta är gratis i utbyte mot det material du bidrar med.

Kan jag få betalt för mina bilder?
ZooKoll är ett ideellt projekt och bygger på insatser, bidrag och material från medlemmar och andra intresserade. Det finns därför inga ekonomiska medel att lägga ut. Här kan du som fotograferar göra en stor och högt uppskattad insats.


Dela på...


© 1998 - 2018 ZooKoll