StartHundarKatterAkvarierSmådjurTerrarierFåglar


Senast inloggade
Yny
Neek
Rhema
Lyrik
Rob
Rosita
Cg
Loach
Jojjelundstedt
Smmsson
Mto49
Paddans
Matejanna
Berraberra
Mikfiskdol
Toddekanske
Helecs
Fiskarno
Boszkan
Ciszie
Innehåll - Hundar
Forum - Hundar
Hundraser
Prylmarknad - Hundar
Artiklar - Hundar
Medlemmars Bildarkiv
Medlemmars Bloggar
Medlemmars hundar

Art-/rasarkiv
Saknade bilder

Logga in
Anv.namn
Lösenord
Kom ihåg mig 

  Glömt ditt lösenord?

Grupp 6 - Drivande samt sök- och spårhundar
Anglo-Francais de Petite Venérie
Inskriven av Sunnygirl

Utskrift
ID-nr: 169Uppdaterad 2008-05-28 00:33
Informationsklass   
3


AllmäntSKKFCI

Allmän beskrivning
Anglo-Français de Petite Vénerie är en medium stor ras. Färgerna varierar från tan, svart, och vit, eller två av de tre färgerna I kombination (tex.vit och svart, eller vit och orange). Pälsen är tät, kort och hård. Den är 19-22 inches (48cm- 56 cm ca) hög. Det är en kompakt hund som är ursprungligen är en blandning mellan 2 raser sk half breed. Det är en solid, snabb och uthållig deras nos och hals är typiska för den delen av rasen som härstammar från Frankrike. Det mest utmärkande för rasen är dess temprament som gör den otroligt bra i användning till jakt. Rasen uppstod genom att man korsade Engelska hounds med Franska hounds i början av 1600 talet.

Medlemmars kommentarer
Inga kommentarer finns för denna hundras.

Anglo-Francais de Petite Venérie
Bild-ID: 1215

Foto Wikimedia CommonsKennlar med
Anglo-Francais de Petite Venérie

Inga kennlar för rasen Anglo-Francais de Petite Venérie finns ännu registrerade i ZooKoll's kennelregister.


Finns inte din kennel med?
Anmäl din kennel till ZooKoll's kennelregister. Det är helt kostnadsfritt. Din kennel visas på sidan för den/de raser som du föder upp.


Vad gäller för bilder?
Alla bilder måste vara tagna av dig själv. De flesta filformat går bra. Det bästa är om bilden är i orginalstorlek och inte förminskad eller komprimerad. När bilden tas med i Art-/Rasarkivet kommer den att göras i två storlekar med en tumnagel för snabbare laddning.

Ja, jag vill gärna bidra med bilder. Hur gör jag?
Maila dina bilder till info@zookoll.se gärna tillsammans med information om artens/rasens namn om du vet det. Ett annat sätt är att skicka ett Privat meddelande till Agadmin och berätta vad du har.

Hur presenteras jag som fotograf?
Alla bilder publiceras med information om fotografens namn vid såväl tumnagelbilderna som de stora bilderna. På de stora bilderna är dessutom ditt namn integrerat för att bättre skydda från oönskad spridning. Du kan också bifoga e-postadress och URL som presenteras i samma fönster som den stora bilden. Som företag kan du få en liten reklamplats ovanför dina bilder. Detta är gratis i utbyte mot det material du bidrar med.

Kan jag få betalt för mina bilder?
ZooKoll är ett ideellt projekt och bygger på insatser, bidrag och material från medlemmar och andra intresserade. Det finns därför inga ekonomiska medel att lägga ut. Här kan du som fotograferar göra en stor och högt uppskattad insats.


Dela på...


© 1998 - 2018 ZooKoll